Er zijn verschillende soorten opblaasbare boten beschikbaar. Maar welke heeft u nodig? De meeste mensen maken de keuze voor een opblaasbaar model vanwege de kleine opslag capaciteit. Daarom zijn de opblaasbare modellen ideaal voor vakantie en reisjes.

Het in elkaar zetten duurt meestal een half uurtje (als je ervaring hebt opgedaan). In een kano kun je met 1, 2 of 3 personen zitten. Het pakket bestaat vaak uit een grote rugtas.De kajaks zijn ook op deze manier ontworpen. In de meeste kajaks kun je alleen zitten. Een opblaaskajak wordt veel gebruikt in de recreatie. Eenvoudig om mee te nemen en op te bergen. De opblaaskajak is stabiel en geschikt voor jong en oud. Plezier in Nederland, maar ook op vakantie.

Klik hier als je het volledige assortiment opblaasboten van OutdoorXL wil bekijken.

Er zijn ruwweg drie types opblaasbare boten.

Opblaasbare Kajak

Als u de de klassieke Kajak experience in een klein opberg formaat prefereert, zijn onze opblaasbare Kajaks de juiste keuze. Dit type kajak is uitermate geschikt voor zowel beginners, als ervaren peddelaars. Door een lichtgewicht ontwerp en een gestroomde vorm zijn deze kajaks gemakkelijk onder controle te houden door jong en oud.